Over Dieetmasters

Dieetmasters is een initiatief van Isis Vermeer – momentele studente Gewichtsconsulente – en is bedoeld om informatie te verstrekken over verschillende diëten. Want de meeste mensen zullen zich wel herkennen in de figuur die probeert af te vallen, al van alles geprobeerd heeft, maar niet tot resultaten komt. Frustrerend is dat. Daarom helpen we je om op de juiste manier af te vallen. Wat die juiste manier is, hangt helemaal van jezelf af. Het dieet dat bij je past is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals:

  • Je leeftijd
  • Je geslacht
  • De wijze waarop je beweegt en sportief actief bent
  • Etensstijl en levenswijze die bij je passen
  • Werking van het dieetschema

Deze factoren zijn niet voor iedere mens hetzelfde. Dat weten wij en daarom behandelen we op Dieetmaster.nl zoveel mogelijk verschillende diëten. Grote kans dus dat er iets voor jou tussen zit. Heb je zin om met ons mee te denken? Laat dan zeker een reactie achter op de berichten.

logo

Dieetmasters is in 2016 opgericht. Naast Isis Vermeer werken ook Frank van Eerden, Ilona Kusters en Davy van Zwol mee. Allemaal hebben zij ervaring met afvallen, diëten en sporten. Op deze website zullen zij samen voor veel nuttige informatie zorgen.