Slank schudden met de Be-Slank shake

Afvallen is voor de meeste mensen een stuk minder makkelijk dan aankomen. Zoveel overmatige kilo’s, zoveel afslankmethodes. De methode die stevig aan het terrein winnen is, is het eiwitrijke dieet. Om het gewichtsverlies snel voor elkaar te krijgen, zijn shakes en andere maaltijdvervangers een hulpmiddel. Maar ook daar zijn er heel veel van op de markt. De Be-Slank shake is er een die er met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Over smaak valt niet wel te twisten

De Be-Slank shake heeft een ruime keuze van 8 verschillende smaken. Voor ieder wat wils dus. Vruchtensmaken als aardbei, sinaasappel/citroen, bosvruchten, mango/passievrucht en banaan. Maar ook cappuccino, chocolade en vanille zijn erg lekker. Het zijn geen chemische smaken die doen denken aan opkloppudding uit de jaren ’70. Uit de reacties van de gebruikers blijkt ook dat de smaken opvallend goed scoren. Je zou de Be-Slank shake bijna voor de lol gaan drinken.

Goed nieuws

De shakes zijn allemaal vegetarisch en dat is goed nieuws! Ingewikkeld doen over of en welke dierlijke producten zijn toegevoegd, is dus niet nodig. Helaas zijn de shakes nog niet vegan, maar dat zal niet lang meer duren. Niet dat elke Be-Slank shake dan vegan is, maar het begin is er. De shakes zijn prima aan te maken met soja-, rijst- of amandelmelk. Ook zijn de Be-Slank shakes glutenvrij. Dat betekent dat voor iedereen die op de ingrediënten moet of wil letten, er een keus is.

De Be-Slank shake wordt nu nog gemaakt in een fabriek waar ook melk en pinda’s worden verwerkt. Dus lactosevrij zijn ze (nog) niet. Bij een pinda allergie is het dus even opletten.

Ingrediënten van de Be-Slank shake

De ingrediënten van de Be-Slank shakes zijn honderd procent natuurlijk. Ook superfoods ontbreken niet: quinoa eiwit concentraat, sacha inchi eiwit concentraat, acerola, acai bessen enzovoorts. Je zult ze niet betrappen op chemische toevoegingen of schimmige e-nummers.

In alle shakes zijn antioxidant mixen toegevoegd op basis van natuurlijke ingrediënten zoals loganbessen en de appel. Dat maakt de shakes nog aantrekkelijker! Doordat er in de shakes alleen maar gezonde producten zijn verwekt, zijn ze een prima maaltijdvervanger.